Γεώργιος Ελευθερίου (Υπεύθυνος)

Ο κ. Γεώργιος Ελευθερίου έχει εργασιακή εμπειρία άνω των 10 ετών στο χώρο των χρηματοοικονομικών, αναλαμβάνοντας υπεύθυνους ρόλους σε τμήματα χρηματοοικονομικής ανάλυσης, ειδικής διαπραγμάτευσης μετοχών και επενδυτικών σχέσεων.
Από το 2016 εργαζόταν στην ομάδα Στρατηγικής Επιχειρησιακής ανάλυσης του τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. συμμετέχοντας σε έργα που περιλάμβαναν την αξιολόγηση και αποτίμηση επενδύσεων και επιχειρηματικών πλάνων, τη διενέργεια Due Diligence εταιρειών και την επικοινωνία με μετόχους. Σε προηγούμενη εργασία, είχε αναλάβει το ρόλο υπεύθυνου χρηματοοικονομικού αναλυτή καλύπτοντας εισηγμένες εταιρείες λιανικού εμπορίου και του επικεφαλής του τμήματος Ειδικής Διαπραγμάτευσης στην ΜΕΡΙΤ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του διεθνούς επαγγελματικού τίτλου χρηματοοικονομικών αναλυτών CFA από το CFA Institute, ενώ έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της Ελληνικής κοινότητας CFA Society Greece την περίοδο 2015-2016. Επιπλέον είναι Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής Αξιών και Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Χαράλαμπος Κραγιόπουλος (Αναλυτής)

Ο κ. Χαράλαμπος Κραγιόπουλος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Finance, από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, London School of Economics and Political Sciences.

Έχει εργασθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές χρηματιστηριακές της Ολλανδίας ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει υπάλληλος μεγάλης εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου.

Επί του παρόντος κατέχει τη θέση του Αναλυτή Επενδυτικών Σχέσεων στην ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών Α.Ε.

Τα ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα, και χειρίζεται άψογα τα Αγγλικά.