Γεώργιος Ελευθερίου (Υπεύθυνος)

Ο κ. Γεώργιος Ελευθερίου έχει εργασιακή εμπειρία άνω των 10 ετών στο χώρο των χρηματοοικονομικών, αναλαμβάνοντας υπεύθυνους ρόλους σε τμήματα χρηματοοικονομικής ανάλυσης, ειδικής διαπραγμάτευσης μετοχών και επενδυτικών σχέσεων.
Από το 2016 εργαζόταν στην ομάδα Στρατηγικής Επιχειρησιακής ανάλυσης του τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. συμμετέχοντας σε έργα που περιλάμβαναν την αξιολόγηση και αποτίμηση επενδύσεων και επιχειρηματικών πλάνων, τη διενέργεια Due Diligence εταιρειών και την επικοινωνία με μετόχους. Σε προηγούμενη εργασία, είχε αναλάβει το ρόλο υπεύθυνου χρηματοοικονομικού αναλυτή καλύπτοντας εισηγμένες εταιρείες λιανικού εμπορίου και του επικεφαλής του τμήματος Ειδικής Διαπραγμάτευσης στην ΜΕΡΙΤ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του διεθνούς επαγγελματικού τίτλου χρηματοοικονομικών αναλυτών CFA από το CFA Institute, ενώ έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της Ελληνικής κοινότητας CFA Society Greece την περίοδο 2015-2016. Επιπλέον είναι Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής Αξιών και Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Γεώργιος Γκίκας (Αναλυτής)

Ο κ. Γεώργιος Γκίκας είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) . Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Πληροφορική και συγκεκριμένα στα δίκτυα, από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μηχανικός πληροφορικής σε ιδιωτική εταιρεία.

Επί του παρόντος κατέχει τη θέση του Αναλυτή Επενδυτικών Σχέσεων στην ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών Α.Ε.Τα ελληνικά είναι η μητρική του γλώσσα,χειρίζεται άψογα τα Αγγλικά και έχει γνώσεις Γαλλικών.