Σαμπρίνα Τβισς

Η κα Σαμπρίνα Τβισς έχει πάνω από 19 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, κυρίως στον τομέα χρηματοοικονομικής ανάλυσης του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ). Από το 2006 ήταν Προϊσταμένη διαφόρων xρηματοοικονομικών τμημάτων, όπως Επιχειρησιακός και Στρατηγικός Σχεδιασμός, Capex Planning, Controlling και Reporting, Controlling Special Projects. Συμμετείχε ως μέλος της ομάδας που οργάνωσε το γραφείο  Επενδυτικών Σχέσεων (IR) στον ΟΤΕ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην Ευρωπαϊκή Οικονομία και Πολιτική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίου  στην Οργάνωση και  Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Λειτουργία των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά («Summa cum laude»).

Ασχολείται ενεργά με την ποδηλασία και το δίαθλο, έχοντας κερδίσει ελληνικά πρωταθλήματα και αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ποδηλασίας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ. Έχει συμμετάσχει σε Προκριματικά και Τελικά Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας Ερασιτεχνών (UCI Grand Fondo World Amateur Champion-ship qualifier series και UCI Grand Fondo Final World Championships). Στο UCI Rhodes Granfondo Tour το 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης  γυναικών.

Η Σαμπρίνα είναι ολλανδικής καταγωγής, κάτοχος ελληνικής και ολλανδικής υπηκοότητας και ως εκ τούτου δίγλωσση. Κατέχει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.