10ο Ελληνικό Επενδυτικό Forum, Νέα Υόρκη Ιούνιος 2021 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

H ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ θα συμμετάσχει στο 10o Ελληνικό Επενδυτικό εξ’αποστάσεως Forum που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών με έδρα τη Νέα Υόρκη και θα διαρκέσει από την Τρίτη 8 έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

3ο Συνέδριο Athex Mid Cap, Αθήνα, Οκτώβριος 2020 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών θα συμμετάσχει στο 3ο Athex Mid Cap Conference που διοργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο στις 15 Οκτωβρίου 2020 . Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή υποσχόμενες εισηγμένες εταιρείες Mid Cap με εγχώριους και ξένους επενδυτές.

9ο Ελληνικό Επενδυτικό Forum, Νέα Υόρκη Ιούνιος 2020 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

H ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ θα συμμετάσχει στο 9o Ελληνικό Επενδυτικό εξ’αποστάσεως Forum που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών με έδρα τη Νέα Υόρκη και θα διαρκέσει από την Δευτέρα 15 έως την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

10ο CFA Research Challenge – Παρουσίαση της εταιρίας, Χρηματιστήριο Αθηνών, Νοέμβριος 2019 (παρουσίαση στα αγγλικά)

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών Α.Ε. θα συμμετάσχει στον διεθνή ακαδημαϊκό διαγωνισμό Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης  που διοργανώνει η Ελληνική CFA Society. Η νικήτρια ομάδα από τον Ελληνικό διαγωνισμό θα λάβει μέρος στους τελικούς των χωρών της ΕΜΕΑ, που θα γίνουν στην Ιορδανία, τον Απρίλιο του 2020.

2ο Συνέδριο Athex Mid Cap, Αθήνα, Μάιος 2019 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών θα συμμετάσχει στο 2ο Athex Mid Cap Conference που διοργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο στις 9 Μαΐου 2019 . Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή υποσχόμενες εισηγμένες εταιρείες Mid Cap με εγχώριους και ξένους επενδυτές.

Συνέδριο της Wood & Co “Greek Retreat”, Αθήνα Μάιος 2018 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

H ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ θα συμμετάσχει στο Συνέδριο «Greek Retreat» που διοργανώνει η Wood & Company στην Αθήνα και θα διαρκέσει από την Πέμπτη 3 έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018. Το συνέδριο θα φέρει σε επαφή το ελληνικό και ξένο επενδυτικό κοινό με επιτυχημένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Συνέδριο Athex Mid – Cap, Αθήνα, Απρίλιος 2018 (παρουσίαση στ’ αγγλικά)

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών θα συμμετάσχει στο Συνέδριο Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης  (Mid Cap) που διοργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο στις 26 Απριλίου 2018. Στόχος του Συνεδρίου είναι να προωθήσει στο ελληνικό και ξένο επενδυτικό κοινό, εταιρείες με κεφαλαιοποίηση ύψους 100-500 εκατ, οι οποίες έχουν επενδυτικά πλάνα επέκτασης και επομένως προοπτική ανάπτυξης.